CMR.jpg

Kwaliteit door ervaring

 

Al meer dan 25 jaar verpakt Gedizo ruwvoeders in variërende samenstellingen. In de loop der jaren zijn stapsgewijs de productieprocessen verbeterd door middel van automatisering.

 

Bij Gedizo is eenvoud kracht. Door ruwvoeders zonder al te veel poes-pas te produceren, kunnen efficiënt mooie en kwalitatieve producten worden gemaakt. Het draait het om één ding: Goed voer. Simpel.

 

Daarbij is kwaliteitsborging een belangrijk onderdeel voor zowel de ruwvoeders als de productieprocessen, en daarom is Gedizo deelnemer SecureFeed en zowel GMP+ FRA als GMP+ FSA gecertificeerd.

  

GMP+

Kwaliteit en zekerheid is van groot belang wanneer je jouw dier(en) wil voorzien van goed voer. Daarom is Gedizo GMP+ FRA en GMP+ FSA gecertificeerd.

 

Door de GMP+ certificering mogen wij onze Gedizo, en ook private label ruwvoeders, produceren en (in)direct leveren aan houders welke hun dieren bedrijfsmatig houden. GMP staat voor Good Manufacturing Practice, oftewel een goede manier van produceren. De "+" achter GMP+, houdt in dat de HACCP norm is opgenomen in de certificering.

/logo_GMP+_FSA

GMP+ FSA

FSA staat voor Feed Safety Assurance. Het GMP+ FSA certificaat bewijst dat Gedizo voldoet aan de eisen en voorwaarden voor de borging van diervoederveiligheid. Dit onderdeel legt de focus op de grondstoffen tot aan de eindproducten eindproducten. Ook de daaromheen hangende processen zoals inkoop, productie en transport komen daarbij kijken. Het belangrijkste aspect van FSA is de traceerbaarheid, waarmee een optimaal risicomanagement mogelijk is ten behoeve van de veiligheid van voeders voor jouw dier.

/logo_GMP+_FRA

GMP+ FRA

FRA staat voor Feed Responsibility Assurance. Het GMP+ FRA certificaat bewijst dat Gedizo voldoet aan de eisen en voorwaarden met betrekking tot verantwoord werken met betrekking tot mens en milieu. Dit onderdeel verplaatst de focus van de voeders naar de mensen en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan reductie van CO2 uitstoot in productie of logistiek. Ook kan worden gedacht aan zelfvoorziening van stroom, wat Gedizo ook lukt met in totaal maar liefst 1.150 zonnepanelen op de daken van onze bedrijfshallen.

 

 

SecureFeed

 

Logo SecureFeed

Naast de GMP+ FSA en GMP+ FRA certificering is Gedizo ook deelnemer SecureFeed. De naam geeft het al aan; veilig voeder. Bij SecureFeed wordt gekeken naar de grondstoffenstroom van producten en ook de handelsstromen van samengestelde voeders. Door deze stromen te monitoren is altijd een herkomst herleidbaar ter bevordering van de veiligheidsmonitoring.

  

Ontdek de producten