Gedizo Compleet

Gedizo Compleet is een smakelijke mix van ruwvoeder en hoogwaardige grondstoffen welke voorzien in de belangrijke voedingsstoffen voor de opfok. Het voeder is samengesteld met de focus op dieren van 0 tot 4 maanden, en in het bijzonder kalveren en geiten. 

Koolzaadstro

Gehakseld

Een mooi stengelige stro variant welke goede prik creƫert ter bevordering van de voeropname bij jouw dier.

Luzerne-mix

Luzerne-mix van Gedizo is een kwalitatief hoogwaardige mix van pure luzerne met een natuurlijk bindmiddel. Door de unieke samenstelling blijven de belangrijkste voedingsstoffen behouden. Dit alles resulteert in een product met een hoge opname, een hoge structuurwaarde, een goede verteerbaarheid van de organische stof en een zeer laag suikergehalte van 3,5%. Bovendien bevat luzerne van nature een rijkdom aan vitaminen en mineralen, en mede dat maakt de Luzerne-mix tot een zeer gezond product voor uw dier.

Luzerne Rumiluz

Luzerne Rumiluz is een onder hoge druk samengeperste baal van 100% pure luzerne. Met deze productsamenstelling biedt Luzerne Rumiluz twee oplossingen; een verbeterde voeropname en het fungeert als afleidingsmateriaal. Ook is het een praktisch product. De compacte baal van 20kg is omlijnd met 4 kunststof bandjes, dit zorgt er voor dat het product lang in vorm blijft. De bandjes zijn voor de dieren veilig bij de inzet van Luzerne Rumiluz, en kunnen eenvoudig uit het verblijf worden verwijderd zodra de baal verder op raakt.

MPB-mix

Een unieke mix van Snijmais, Perspulp en Bierbostel. Dat is MPB-mix. In het bijzonder geschikt voor schapen. Daarnaast wordt het ook actief gevoerd aan paarden, geiten, varkens en koeien.

Ruwvoer Briket GEEL

Een natuurlijke snack voor jouw dier met luzerne, tarwestro en hele mais- en tarwekorrels.

Ruwvoer Briket GROEN

Een natuurlijke snack voor jouw dier met 75% luzerne.

Snijmais

Snijmais behoort tot de categorie hoogwaardig ruwvoeder en is breed inzetbaar voor verscheidene dieren. Het is een hoogwaardig ruwvoer en levert vooral energie aan. Deze energie is opgebouwd uit zetmeel en ruwe celstof. Het droge stofgehalte, zetmeelgehalte en uitstekende verteerbaarheid kenmerken de hoge kwaliteit van het product.

Tarwestro

Gehakseld

Een mooi stro variant welke ter bevordering van de voeropname bij jouw dier.