Gedizo_productie1_Jan bedient machine

EEN STERK TEAM

 

Met een gedreven team van mensen produceren wij ruwvoeders en verhandelen wij strooisels. Al onze mensen hebben een belangrijke rol bij Gedizo om het gezamenlijke doel te bereiken:

 

Onze klanten voorzien van goed ruwvoer en strooisel.

Simpel.

DE GEZICHTEN VAN GEDIZO

Jurgen Vos
Jurgen |
Productie
Jan v Lagen
Jan |
Productie
Tijmen Limburg
Tijmen |
Productie
John Hendrik Bronkhorst
John |
Vertegenwoordiger / Chauffeur
AART BRONKHORST.png
Aart |
Chauffeur
Wouter |
Directeur

Jurgen

Productie

In juli 2022 is Jurgen gestart als stagair bij Gedizo. Voor zijn praktijkopleiding ligt de focus op brede ervaring opdoen in het bedrijfsleven. En bij Gedizo lukt dat behoorlijk goed. Zo draait Jurgen inmiddels volop mee met alle werkzaamheden in de productie zoals voorraadbeheer, onderhoud, schoonmaak en natuurlijk het produceren van onze producten.

Jan

Productie

Jan is sinds september 2010 werkzaam bij Gedizo. In al die jaren heeft hij veel meegemaakt bij het bedrijf, zoals bijvoorbeeld de verhuizing naar onze huidige locatie in Nieuw-Milligen. Ook kent hij alle machines in de productie door en door, waardoor hij een ervaren operator is. Jan is dan ook de man die de "voorkant" van de productie onder zijn hoede heeft. Dat wil zeggen het verpakken van het vermengde product. Heb je thuis een pallet met de welbekende Gedizo-baaltjes staan? Grote kans dat die balen onder toeziend oog van Jan zijn geproduceerd.

Tijmen

Productie

Sinds september 2016 is Tijmen werkzaam bij Gedizo. Samen met collega's Jan en Jurgen draagt hij zorg voor de productie, waarbij Tijmen zijn focus heeft op de "achterkant" van de productie. Dat wil zeggen het aanvoeren van de benodigde grondstoffen, vermengen daarvan en vervolgens het vermengde product aanbieden aan de productielijn. Consistentie in de producten van Gedizo? Tijmen is de man die dit hoofdzakelijk mogelijk maakt.

John

Vertegenwoordiger / Chauffeur

John is al vanaf jonge leeftijd betrokken bij Gedizo. Als "zoon van" is dat bijna vanzelfsprekend. Sinds zijn 18e rijdt John op de vrachtwagen waarmee hij vele verschillende producten uitlevert. Na een aantal jaren op de DAF te hebben gereden, rijdt John-Hendrik sinds de zomer 2018 op "zijn" VOLVO FH4, waarmee hij vele kilometers wegrijdt. Ook is hij actief op Tiktok waar hij al 65 duizend volgers heeft en miljoenen mensen zijn videos bekijken. Daarnaast is hij ook sindskort vertegenwoordiger bij Gedizo.

Aart

Chauffeur

Ook Aart is al vanaf jonge leeftijd betrokken bij Gedizo. Als "zoon van" is dat bijna vanzelfsprekend. Sinds zijn 18e rijdt Aart ook op de vrachtwagen waarmee hij vele verschillende producten uitlevert. Na een aantal jaren op de DAF te hebben gereden, rijdt Aart sinds de lente van 2021 op "zijn" Scania Topline V8, waarmee hij vele kilometers wegrijdt.

Wouter

Directeur

Sinds 19 december 1996 is Wouter actief met zijn bedrijf Gedizo. Door de jaren heen zijn er vele ontwikkelingen geweest en mocht de onderneming steeds verder groeien. Vele klanten kennen hem persoonlijk, en andersom. En dat is ook goed terug te zien wanneer Gedizo op een keuring staat, waarbij dan uitgebreid wordt bijgepraat met verscheidene houders waarvan het merendeel fervent gebruiker is van onze producten. Wouter beschikt daarnaast over veel kennis van mechanica, en werkt graag eigenhandig aan innovatie in de productielijnen van Gedizo, om het algehele productieproces verder te optimaliseren.

Jan

Binnendienst

Sinds februari 2019 is Jan actief bij Gedizo in de binnendienst. Deze rol behelst een uitgebreid takenpakket zoals administratie, boekhouding, orderverwerking, planning, etc. Oftewel, vrijwel alles wat achter de schermen gebeurd bij Gedizo, daar is Jan bij betrokken. Zo is hij bijvoorbeeld ook het eerste aanspreekpunt bij de telefoon, dus grote kans dat je Jan aan de telefoon krijgt wanneer je met Gedizo belt.

Ontdek de producten