Ruwvoer Briket GROEN

EEN LEKKERE VERANTWOORDE SNACK

Met 75% luzerne

  • Verantwoorde snack
  • Natuurlijke afleiding
  • Gezonde tandslijtage (voor knaagdieren)

 

De Ruwvoer Briket GROEN is ideaal voor paarden en konijnen. Kan ook worden aangeboden aan kippen, varkens en cavia's, wel is de Ruwvoer Briket GEEL daar meer voor geschikt.

Paard

Een lekkere beloning voor je paard voor bijvoorbeeld geleverde prestaties. Of wanneer je paard zicht even verveelt, dan knabbelt die graag aan een Ruwvoer Briket. Ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een concours, als lekker bezigheidje voor je paard. 

Voeradvies: Geef je paard maximaal 2 Ruwvoer Briketten per moment. Dit kan vanuit de hand, of leg de Ruwvoer Briket in de voeremmer, of op de bodem, mits deze schoon is, van het verblijf van je paard. Zo heeft je paard lekker wat te knabbelen.

 

Konijn

Net als andere knaagdieren, knagen konijnen er graag op los. Mede vanwege het feit dat de tanden altijd blijven doorgroeien, en daarnaast eet een konijn tot zelfs 160 gram hooi per dag Daarom is het van belang dat konijnen een lekker knabbeltje hebben om zorgeloos in te kunnen knagen.

Voeradvies: De Ruwvoer Briket is geschikt als deel-vervanger van hooi voor je konijn. Konijnen moeten vaak wennen aan een voor hen nieuw voer. De darmflora heeft tijd nodig om voldoende nieuwe bacteriĆ«n aan te maken voor verwerking van nieuw voer. Begin daarom met het aanbieden van een kwart tot een halve Ruwvoer Briket per 2 konijnen in een verblijf. De Ruwvoer Briket kan je gemakkelijk in stukken breken. Nadat ze eenmaal zijn gewend kan je het onbeperkt aanbieden.

 

ANALYSE

Gegeven  Gehalte per kg product
Drogestof (DS) 91,0 %
Ruw Eiwit (RE) 12,5 %
Ruw Vet (RVET) 1,9 %
Ruwe Celstof (RC) 30,0 %
Ruwe As (RAS) 9,8 %
Calcium (Ca) 1,0 %
Fosfor (P) 0,3 %
Natrium (NA) 0,0 %
Magnesium (Mg) 0,2 %
Kalium (K) 1,6 %
Suiker 2,1 %
Zetmeel 0,0 %
Lysine 0,0 %
Methionine 0,0 %
Lees meer

STAFFELKORTING

Bij bestelling van meerdere pallets (ongeacht het product) zijn staffelkortingen van toepassing. Dus hoe meer pallets, hoe meer voordeel!

GESCHIKT VOOR